۷ صنعت برتر همسو با فناوری برش لیزری
در این سری از مقالات جوش لیزری پالس قصد داریم به معرفی ۷ صنعت برتر همسو با فناوری برش لیزری فلزات و غیر فلزات بپردازیم؛ امروزه برش لیزری در بسیاری از صنایع به دلیل دقت و سهولت برای برش بسیاری از مواد از جمله فلزات، پلاستیک و چوب استفاده می گردد.
۷ صنعت پولساز همسو با فناوری برش لیزر
صنایع پولساز همسو با فناوری برش لیزر فلزات و غیر فلزات کدامند ؟
-
صنعت خودرو سازی
-
صنعت ساختمان
-
صنعت الکترونیک
-
صنعت تجهیزات پزشکی
-
صنایع نظامی
-
صنعت هوافضا
-
صنعت فلزکاری
در ادامه به برخی از این صنایع خواهیم پرداخت .
فناوری برش لیزری در صنعت خودرو سازی
دقت بالا و رعایت استاندارهای ایمنی در تولید قطعات خودرو از جمله موارد مهم و ضروری می باشد، زیرا وسایل نقلیه دارای طراحی پیچیده هستند و ایمنی موضوع پر اهمیتی در آنها می باشد.
پیش از این، اجزای خودرو با استفاده از روش های مهر زنی و قالب گیری ساخته می شدند. با این حال، از آنجایی که این روش ها به اندازه کافی برای ساخت طرح های پیچیده دقیق نبودند، توانایی پاسخگویی به خواسته های صنعت خودرو را نداشتند.
حتما مطالعه کنید : آشنایی با ۱۳ نوع روش جوشکاری لیزری
از این رو برش لیزری وارد عمل گردید زیرا می توانست به طور موثر استانداردهای صنعت خودرو را با سازگاری و توانایی ساخت اشکال و طرح های پیچیده برآورده نماید. از آنجائیکه برش لیزری دقت بالایی دارد، می تواند برای تولید طیف گسترده ای از قطعات از جمله پنل های بدنه تا قطعات موتور و همچنین مواد دیگری مانند ریخته گری، سیستم تعلیق، سیستم های اگزوز، سیستم های ترمز، کیسه های هوا و بسیاری موارد دیگر استفاده گردد. برای همین از آن زمان تاکنون، فرآیند برش لیزری به دلیل دقت، سرعت و کارایی، به بهترین فناوری برای ساخت قطعات خودرو تبدیل شده است.
فناوری برش لیزری در صنعت ساختمان
همانند بخش خودرو، صنعت ساختمان نیز برای ساخت اجزای ساختاری خود به برش لیزری متکی می باشد. از آنجایی که اکثر ابزارها و تجهیزات در صنعت ساختمان معمولاً بزرگ و پیچیده هستند، قطعات ساختمانی باید با ظرافت و دقت برش داده شوند. به این ترتیب، برش لیزری مسئول ساخت پروژه هایی با مقیاس بزرگ برای املاک مسکونی و تجاری است. از جمله این موارد عبارتند از پل ها، تونل ها، صفحات اتصال، صفحات پایه و سایر مواد مانند قطعات بزرگ چوب و کامپوزیت ها که در سایر پیشرفت های ساختمانی استفاده می گردند.
پروژه های بزرگ ساخت و ساز فولادی معمولا شامل هزاران مورد از این اجزا هستند. در چنین مواردی، برش لیزری با سرعت و دقت خود مزیت قابل توجهی را فراهم می نماید. علاوه بر این، برش لیزری لوله نیز در ساخت عناصر ساختاری کاربرد گسترده ای پیدا کرده است.
برش لیزری نه تنها به دلیل دقت استثنایی خود مشهور است، بلکه راندمان بالای آن چیزی است که آن را از سایر روش های سنتی متمایز می نماید. علاوه بر کار بر روی مواد ساخته شده از فولاد، آلومینیوم، برنج و مس، از فناوری لیزر برای الگوبرداری دقیق، سوراخکاری، جوشکاری و حکاکی اجزای ساختمان نیز استفاده میگردد.
در ادامه مقالات جوش لیزر پالس در آینده به برخی از کاربردهای فناوری برش لیزری در صنایع دیگر نیز پرداخته خواهد شد.
منبع : سایت hygradelaser
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید ؟در گفتگو ها شرکت کنید!